Una seixantena d'estudiants han recorregut aquest migdia els carrers del centre de Manresa en motiu de la vaga estudiantil convocada arreu de Catalunya per aquest dijous. La marxa ha sortit de la ben plantada a 2/4 de 12 h. Els manifestants han caminat darrere d'una pancarta amb el lema "Contra la privatització, buidem les aules i prenem els carrers". Durant el recorregut, els estudiants han cridat consignes com "Què passa, què passa, que privatitzen massa", "Menys policia i més educació" i "Li diuen retallades i no ho són, són privatitzacions".

En arribar a la plaça Sant Domènech, representants del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han llegit un comunicat en referència als motius pels quals s'ha convocat la vaga. "Les administracions espanyoles empren l'estratègia d'aplicar retallades en tots els serveis públics, on l'educació és dels més perjudicats, ja que suposa un deteriorament de la qualitat per la reducció en professorat i personal de l'administració i serveis", han llegit. Per altra banda, també han denunciat una tendència a la privatització de les universitats, on cada vegada més -han dit- s'ha assimilat "un full de ruta al servei del teixit empresarial".

Un cop acabat el parlament, els manifestants han tallat durant uns breus minuts el carrer de la muralla de Sant Domènech i, tot seguit, han desconvocat la protesta.