La necessitat d'ampliar l'oferta d'actes i l'incivisme ciutadà van protagonitzar dissabte al matí la trobada ciutadana que va organitzar la CUP per buscar mètodes per millorar la Festa Major Alternativa. Prop d'una quinzena de persones van participar en la reunió, que va tenir lloc al Casal de les Escodines de Manresa.

En la trobada es va explicar que és l'entitat Manresa de Festa la que s'encarrega de l'organització de la festa major. En aquest sentit, es va lamentar que l'associació no difongués prou la possibilitat de participar en la festa a les entitats, el que, malauradament, comportés que sempre es fessin el mateix tipus d'activitats. Entre d'altres aspectes, hi va haver queixes pels buits existents als vespres del divendres, el dissabte i el diumenge, diades centrals de la festa major.

Un altre dels aspectes que van causar més rebombori va ser l'incivisme d'algunes persones que, malgrat haver-hi lavabos mòbils, orinaven a la via pública. Entre els assistents es va demanar que se'n col·loquessin més i que es millorés el seu manteniment, ja que hi havia qui assegurava que, en aquesta darrera edició, al segon dia d'estar en servei ja no funcionaven. En aquest sentit, el regidor de la CUP Adam Majó va recordar que, per llei, qualsevol ciutadà pot emprar el lavabo d'un bar tot i no ser-ne client.

És previst que les conclusions de la trobada ciutadana siguin entregades a l'entitat que gestiona la Festa Major de Manresa.