Els casals, els centres de dia, els habitatges tutelats, les residències, i els centres sociosanitaris destinats a la gent gran que hi ha a Manresa han estat els protagonistes d'una mostra itinerant que ha estat vista per 3.000 persones.

L'exposició Espais per a la gent, gran, mirada d'una artista, de Ferran Costa, va a iniciar el seu recorregut durant la festa major de l'any passat i ha finalitzat el 30 de març del 2012. Durant aquests set mesos de programació ha recorregut el Centre Cultural del Casino, el Casal de la Gent Gran de Manresa, el Casal de la Balconada, La Nostra Llar, CXEspais, Casal Montserrat, Casal les Escodines i l'Associació de Veïns Plaça Catalunya-Saldes.

Els dibuixos aniran al museu

L'exposició va ser una iniciativa de la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran i va ser treballada conjuntament amb l'artista Ferran Costa per intentar contribuir a mostrar la realitat dels equipaments gerontològics de la ciutat i les dinàmiques que es generen el seu entorn. Un cop finalitzat el seu recorregut expositiu, la col·lecció original de dibuixos quedaran dipositats al Museu Comarcal de Manresa.

La regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, ha fet dijous al migdia el lliurament d'una reproducció dels dibuixos que formen part de l'exposició Espais per a la gent, gran, mirada d'una artista, de Ferran Costa, als representants dels equipaments que han participat en aquesta exposició i els va agrair la seva contribució a l'èxit d'una mostra que ha finalitzat la seva itinerància per la ciutat.