Els assistents a la reunió de participació ciutadana per plantejar noves propostes de cara a la Festa Major de Manresa volen una festa més popular, que permeti visualitzar millor les entitats, amb espectacles que estiguin més a prop del públic i que permetin un major lluïment de la imatgeria de la ciutat.

Són les principals conclusions que es poden treure de la vintena de propostes que s´han recollit en la trobada celebrada aquest dijous al Casal de les Escodines, amb l´assistència d'una dotzena de persones i dels regidors de Cultura, Joan Calmet; i de Participació, Joventut I Gent Gran, Àuria Caus. L´objectiu era fer una reflexió amb membres d´entitats de la ciutat i amb persones a títol individual sobre com millorar la Festa Major de Manresa.

El regidor Calmet ha manifestat que "el resultat de la trobada, on hi va haver poquíssimes crítiques i moltes propostes de noves idees, demostra que la Festa Major de Manresa té un model que funciona" perquè "està assumit pels ciutadans i és compartit per l'equip de govern, encara que es poden anar introduint petits canvis per fer-la encara millor".