Els alumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat que ahir es van graduar podran presumir de ser uns privilegiats per dos motius: perquè ho van fer coincidint amb el 25è aniversari del centre i perquè van rebre el diploma de mà de les veritables figures de la cuina catalana i mundial: Ferran Adrià, Carme Ruscadella i Joan Roca. Tots amb un munt d'estrelles Michelin al cabàs. No eren els únics galàctics que hi havia a la sala. També van participar a l'acte Nandu Jubany i Artur Martínez, aquest últim exalumne de l'escola i ara amb una Michelin, aconseguida al Capritx de Terrassa. Abans de començar l'acte els més agosarats s'acostaven als prestigiosos cuiners per demanar-los un autògraf o bé fer-se una foto amb ells.

Gairebé 1.500 persones van omplir al pavelló de l´escola de la Joviat per assistir a la celebració del 25è aniversari de l´Escola d´Hoteleria, a la qual ara s´hi ha afegit el terme Internacional, i a l´acte de graduació dels alumnes de cuina, gastronomia i serveis, i pastisseria. Juntament amb personatges com Adrià, Ruscalleda i Roca, els estudiants van ser els protagonistes de la vetllada sense oblidar al fundador del centre, Josep Vilaseca, i el director general, Jordi Vilaseca.

Informació a fons a l'edició impresa