L´Àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament de Manresa i l´empresa manresana BSG Elèctrics han signat avui un acord de cessió d´una motocicleta ecològica que serà utilitzada pel departament de Parcs i Jardins per realitzar les tasques pròpies d´inspecció i control del servei i, alhora, contribuir a fomentar la mobilitat sostenible entre els ciutadans.

L´acord de cessió l´ha signat l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el Director General de l´empresa BSG Elèctrics, Xavier Sanjuan . Durant l´acte de presentació a la Plaça Major del vehicle elèctric ha assistit també el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jordi Serracanta.

Amb aquest acord, l´Ajuntament de Manresa continua fent una aposta clara pel vehicle elèctric i la mobilitat sostenible. Si anteriorment van ser vuit els vehicles els que van entrar a formar part de la nova flota de vehicles de neteja de la ciutat, ara pren protagonisme la motocicleta elèctrica.

Amb mesures com aquesta i juntament amb les importants deduccions fiscals, el nou dibuix del carril bici i l´aposta per la mobilitat sostenible, Manresa fa una clara contribució a la millora de la qualitat de vida i del medi ambient de la ciutat i els seus ciutadans.