La Secció de Manteniment de via pública ha comunicat que, dins els treballs de Millora del paviment de vies urbanes 2012, es realitzaran diversos treballs a la ciutat q ue seran els següents:

Dimecres 12 de desembre:

Carrer Pirineu, es faran treballs en el tram situat entre els carrers Canigó i Cadí, de manera que:

- Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer el carrer Pirineu entre els carrers Canigó i Cadí.

- Els vehicles que circulin per carrer Pirineu en direcció a carrer Cadí es desviaran pels carrers Canigó i Núria per accedir al carrer Cadí. La Línia 3 Mion del serveis BUS MANRESA realitzarà els mateixos desviaments informats.

- Els vehicles que circulin per carrer Cadí en direcció a carrer Pirineu es desviaran pels carrers Collbaix i Canigó per accedir al carrer Pirineu.

- És previst que aquests treballs durin 3 dies

Treballs del Districte Ponent 2012. Demà es realitzaran els treballs d’arranjament del paviment de manera consecutiva i durant 1 dia, a:

Carrer Mestre Albagés (fora horari d’entrada i sortida d’escolars).

- Es tallarà el carrer Mestre Albagés entre el carrer Santiago Rusiñol i passatge Padró.

Carrers Solsona i Numància

- Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Solsona, entre els carrers Sant Eloi i av. Tudela, i el carrer Numància entre els carrers Solsona i Bailèn.

- S’invertirà el sentit de circulació del carrers Sant Eloi per desviar els vehicles que circulin pel carrer Solsona en direcció al carrer Bailèn.

Av. Tudela i carrer Tarragona

- Es realitzaran treballs d’arranjament del paviment malmès mantenint el trànsit de vehicles (pas alternatiu) a l’Av. Tudela números 19 i 37 i al carrer Tarragona número 26.

Dijous 13 de desembre:

Treballs al carrer Viladordis.

S’iniciaran els treballs d’arranjament del paviment al tran situat entre els carrers Providència i ctra. Pont de Vilomara.

- Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Viladordis entre els carrers Providència i Ctra. Pont. Els vehicles que circulin per carrer Viladordis es desviaran per carrer Providència.

- Les Línies L1 Balconada, L4 Font - Valldaura i L8 Perimetral - Estacions del servei BUS MANRESA desviaran el seu recorregut al carrer Viladordis continuant per av. Francesc Macià i ctra. Pont de Vilomara per recuperar recorregut a carrer Viladordis.

Parades anul·lades: FGC Viladordis i Sagrada Família

Parades habilitades: Viladordis - Sagrada Família i Viladordis - ctra. Pont.

- Es previst que aquests treballs durin 2 dies.

Treballs al carrer Girona

Els treballs d’arranjament del paviment al carrer es realitzaran al tram situat entre els números 39 al 47; tram entre el carrer Alcalde Armengou i passatge del Cechinni, i dels números 9 al 15; tram entre els carrers Poeta Mistral i Ginjoler.

- Els treballs es realitzaran consecutivament i es permetrà l’accés de veïns pels extrems del carrer afectat.

- Es previst que aquests treballs durin 1 dia.