La Sala Gran del Centre Cultural el Casino acollirà demà al matí la primera edició de la jornada Diàlegs pel Futur a la Catalunya Central, que neix fruit de la col·laboració entre la FUB, Regió7, la Universitat Oberta de Catalunya i l'Ajuntament, i que té el suport econòmic d'Iberpotash i Gaesco.

L'assistència a la jornada és gratuïta però està limitada a 200 persones. La inscripció es pot fer fins avui a les pàgines web www. fub.edu i www.regio7.cat. El debat s'estructura en tres diàlegs, en cadascun dels quals hi haurà dos convidats que dialogaran entre ells. Per fomentar l'intercanvi hi haurà una fila zero amb dues personalitats convidades expressament per interpel·lar els ponents, i s'incorporaran les preguntes del públic de la sala i de qui ho segueixi per Internet a través de la web municipal, www.ajmanresa.cat, i amb l'etiqueta #dialegspelfutur a Twitter.

Marc Marcè, director de Regió7, serà el conductor de la jornada, que té per objectiu reflexionar sobre la importància dels valors i del capital humà en el món de l'empresa. Hi haurà participants de la comunicació, del món artístic, de l'empresarial, del financer, del sanitari i del cultural. Començarà a les 10 del matí i la cloenda serà a l'entorn d'1/4 de 2 del migdia, a càrrec de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.