La Policia Local de Manresa ha imputat al llarg d'aquesta nit tres persones per delictes contra la seguretat viària i n'ha denunciat un altre per conduir sota els efectes de drogues.

El primer, a quarts de nou del vespre de dimecres, en ser localitzat després de fer-se escàpol d´un accident esdevingut instants abans a la Pl. Onze de Setembre. Una patrulla va localitzar-lo al carrer Circumval€lació quan pretenia fugir de l´accident. Un cop identificat es va comprovar que el conductor escàpol José L.T. de 43 anys i veí de Manresa, tenia el permís retirat per resolució judicial, motiu pel qual, amés de ser denunciat pel fet de fer-se escàpol, va ser imputat penalment.

El segon i el tercer ho van ser de matinada, per conduir amb la influència de begudes alcohòliques. En tots dos casos, agents de seguretat ciutadana del cos de Mossos d´Esquadra van aturar en un control de pas dos conductors a qui van apreciar símptomes de trobar-se sota els efectes de l´alcohol, motiu pel qual els van traslladar fins a la comissaria de la Policia Local de Manresa on es van practicar les proves de detecció alcohòlica, que van resultar positives en tots dos casos, el primer, David M.J. de 31 anys i veí del Pont de Vilomara, va resultar una taxa de 0.88 mg/l , i el segon, Antonio E.M. de 57 anys i veí de Manresa, amb una taxa de 0.92 mg/l, motiu pel qual tots dos van ser imputats penalment.