Els Mossos d'Esquadra han detingut a Vasile Silviu C., de 22 anys, nacionalitat romanesa i veí de Manresa, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força. La detenció es va produir el passat 9 d'abril, tot i que els robatoris van ser els dies 4 i 9 de febrer i 3 i 19 de març. Els quatre robatoris es van produir en un mateix bar del carrer Sant Josep de Manresa i l'autor dels fets va accedir al local pel soterrani, va caminar per les teulades d'uns garatges de 2,5 metres d'alçada i va entrar forçant i trencant alguna de les finestres que donava accés al local. Un cop a dins, l'autor va forçar les màquines escurabutxaques i la caixa enregistradora i va endur-se 4.000 euros en efectiu.

En els diversos robatoris, el presumpte lladre es va emportar diners en efectiu, un ordinador portàtil, un telèfon mòbil, una càmera fotogràfica, un rellotge, diverses ampolles d'alcohol i algun altre objecte de valor. En total, el propietari va calcular que dels quatre robatoris li havien sostret prop de 4.000 euros en efectiu.

Després de diverses investigacions els Mossos van concloure que els quatre robatoris els havia comès la mateixa persona. Vasile Silviu C., va ser detingut a Manresa el dia 9 d'abril. El detingut, amb antecedents policials, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa el passat 11 d'abril, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.