Tècnics de manteniment de l'Ajuntament de Manresa van ser ahir al pavelló del Nou Congost per veure la graderia plegable on a un nen li va quedar atrapada la cama durant el partit de La Bruixa d'Or de diumenge. Els fets no van passar d'un ensurt per al petit Sergi, de 8 anys, i la seva família.

El pavelló del Nou Congost és un equipament municipal, i l'Ajuntament n'és el responsable. Fonts del consistori van afirmar ahir que mai no hi havia hagut cap incident d'aquestes característiques i que s'estudiarà "si el pas dels anys ha malmès d'alguna forma l'estructura de la graderia on hi va haver l'incident o si hi ha qualsevol altre defecte que suposi un risc per als espectadors".

Per la seva banda, el president del Bàsquet Manresa, Josep Vives, va explicar ahir que diumenge va anar a veure la graderia on van passar els fets. "Hi ha una mica d'obertura on encaixen les dues graderies" plegables, "i en un trosset hi pot passar el peu d'un nen". Ara cal veure si aquest marge apareix quan es despleguen les graderies, que ho fan de forma motoritzada, o bé la petita distància entre l'una i l'altra sempre és la mateixa. Segons l'Ajuntament, en el cas que es detecti una anomalia s'intentarà eliminar.