Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts Alexander C.F., veí de Balsareny de 35 anys, i dimecres José Blas C.F., veí de Navàs de 32 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força en una empresa de Manresa.

Els fets van passar cap a les 12 del migdia de dimecres, quan el propietari d'una empresa de Manresa va alertar la policia que una veïna havia trucat per informar-lo que acabava de veure dos homes saltar la tanca del recinte per accedir a l'interior de la seva nau.

Quan els Mossos van arribar al lloc, el propietari els va informar que un dels homes acabava de saltar la tanca i havia fugit corrent, i que l'altre segurament encara era a l'interior de l'empresa.

Els policies van detenir el fugitiu, però el que encara era a dins va poder fer-se escàpol. Allà van trobar una bossa amb 28 caixes d'aixetes que es volien endur.

L'endemà, els Mossos van identificar i detenir a Manresa l'altre presumpte autor. Tots dos detinguts tenen antecedents i van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Manresa, que va decretar llibertat amb càrrecs.