De l'1 al 7 de juny, l'Ateneu les Bases de Manresa celebrarà el seu primer any de vida amb una trentena d'activitats gratuïtes i obertes a tothom.

El dissabte 1 de juny al matí hi haurà activitats de ioga, presència de vehicles dels Mossos d'Esquadra, es podrà conèixer l'aula gastronòmica, exhibicions de ball i, a la tarda, una xerrada sobre els tallers d'imatge personal, saber vestir, complements i ball de saló.

El mateix dissabte al vespre, tots els socis, amics i familiars que ho vulguin podran sopar plegats a les mateixes instal·lacions.

Des del dilluns dia 3 fins al divendres dia 7 s'ampliarà aquesta oferta d'activitats especials de caire cultural, social i esportiu, i s'obriran les portes a tothom qui vulgui provar-les. Es realitzaran estudis anatòmics i massatges relaxants gratuïts, tallers, degustacions, activitats dirigides i sortejos amb regals.

Després d'un any, el centre esportiu disposa de més de 150 activitats dirigides a la setmana per a més de 2.500 socis abonats. Pel que fa a la biblioteca, té una mitjana de visites de 7.000 al mes. L'espai social ofereix una planificació de més de 80 tallers per trimestre i les seves instal·lacions, a la disposició del teixit social i empresarial, han anat prenent vida a partir de diferents actes culturals, socials, didàctics i artístics.