Cal Gravat i la Balconada celebren aquest cap de setmana la festa major. Per primera vegada, tots dos barris manresans han optat per unir les seves celebracions i fer-ne una de més completa. A més a més, ahir van incloure en el seu cartell la ja tradicional festa dels Estels de Vida, que té com a objectiu lluitar contra les addiccions en infants i joves.

Després de donar el tret de sortida a les festes, divendres, amb la lectura del pregó, ahir el bon temps va fer que tant els tallers com els jocs previstos per als més petits gaudissin d'una molt bona participació. Paral·lelament també hi va haver una fira d'entitats que treballen per la prevenció de les addicions i d'associacions dels dos barris manresans, una mostra dels vehicles de Mossos d'Esquadra, Policia Local i Creu Roja, i un festival infantil. L'acte estrella, però, va ser la tradicional volada d'estels, amb la qual es pretenia simbolitzar la lluita contra les addiccions.

Les festes a Cal Gravat i la Balconada viuran avui la seva darrera jornada. La pista poliesportiva de Cal Gravat acollirà, a les 11, una festa infantil de l'aigua. A la mateixa hora, a la pista poliesportiva de la Balconada hi haurà ball en línia. Un vermut per a la gent gran a l'escola Serra i Hunter, una arrossada popular i un festival multicultural completen el cartell que posarà el punt final a les festes.