L´empresa Manresa Bus, del grup Sagalés, gestionarà la concessió del servei de transport públic a Manresa durant els propers 10 anys prorrogables fins a 15 després que la seva proposta hagi resultat la més ben valorada en el concurs públic convocat per l´Ajuntament de Manresa.

La mesa de contractació ha presentat avui l´informe de valoració final de les ofertes presentades i que determina que la proposta presentada per l´empresa Manresa Bus SA ha estat la més ben puntuda d´acord a les condicions econòmiques i de servei que establia el nou plec de clàusules aprovades per aquesta concessió i que té com a objectius principals la millora de l´accessibilitat, de la qualitat i de l´eficiència d´un servei amb més de dos milions de viatgers anuals.

L´adjudicació de definitiva haurà de ser aprovada durant el dia 3 de setembre per la Junta de Govern Local de l´Ajuntament de Manresa. Posteriorment, hi haurà un període de presentació de recursos, si s´escau, i finalment es procedirà a la signatura de contracte.