Ahir a la tarda van començar les obres de millora per tal d'arranjar el paviment a l'entrada de Manresa per la carretera C-37z, a l'alçada del barri de Miralpeix. Les tasques tenen com a principal objectiu tapar els forats que, en els últims mesos, havien aparegut a la calçada i han causat desperfectes en diversos dels vehicles que circulaven per aquesta via.

Els treballs van arrancar ahir a la tarda, quan una desena d'operaris vestits amb els uniformes taronja llampant van començar a substituir part del quitrà dels carrils en aquest punt en direcció a la capital del Bages. Uns treballs que s'esperava que s'interrompessin aquesta matinada, ja que els horaris estipulats per aquesta acció s'han marcat des de les set de la tarda fins a les sis del matí per tal d'evitar coincidir amb les hores de més moviment en aquest punt i entorpir el mínim la circulació.

Mentre durin les obres de substitució del paviment afectat, els operaris donaran pas alternatiu als vehicles que circulin per la C-37z en ambdós sentits de la marxa, motiu pel qual es poden formar lleus cues en aquest accés a la ciutat, tal com ahir ja va succeir en determinats moments.

Després de les obres dutes a terme aquesta nit i matinada, s'espera que els treballs es reprenguin aquesta tarda, per completar les millores en el carril d'entrada a la ciutat i iniciar la reparació en el carril de sortida de Manresa en direcció cap a Sant Joan de Vilatorrada.

Un cop acabades les intervencions sobre el paviment, el punt final a les tasques el posarà, entre dijous i divendres, les operacions per pintar la senyalització horitzontal en aquest tram de la via. En aquest cas, els operaris treballaran en horari diürn convencional i no s'espera que la seva tasca produeixi afectacions a la mobilitat.