"No sé què faré. Acabaré anant a l'altre barri i ja està. No hi ha solució". És la resposta desesperada a la situació igualment desesperada en què es troba el manresà Enrique Sánchez, de 43 anys. Ha de sobreviure amb 35 euros al mes, si és que algú pot subsistir amb això, i des de divendres passat dorm al ras perquè l'han fet fora del pis on vivia com a rellogat. Separat i amb tres fills afirma, entre llàgrimes, que no veu cap sortida a aquest bucle en el qual viu. Assegura que mai no s'havia imaginar entrar-hi.

Sense deixar de plorar, Sánchez afirma que el drama va començar quan el febrer del 2012 va tenir un accident de circulació mentre treballava de transportista per a una empresa de missatgeria a compte d'uns tercers, un familiar que l'havia contractat. Va tenir greus traumatismes a la columna i el van operar. "Porto plaques de dalt a baix", explica.

A causa de l'accident, diu, va deixar de pagar la manutenció dels seus fills fins que un jutge va decretar que li embarguessin la paga que cobra per invalidesa temporal. Dels 423 euros que rep cada mes se n'hi queden 388 per ordre judicial. "No sé qui pot sobreviure amb 35 euros". Té l'agreujant que només estava contractat a mitja jornada quan en realitat feia la jornada sencera, diu.