La setena edició del Festapes arriba aquest divendres, 4 de juliol, al Carrer del Balç de Manresa, amb la música de Damià Olivella com a protagonista. La vetllada començarà a les 21.30 h i acabarà pels volts de les 0.00h.

Les tapes que es podran degustar durant la nit han estat elaborades per diferents restaurants del centre històric i aniran acompanyades amb vins de la D.O. Pla de Bages i de cerveses artesanes de la comarca. L´entrada costa 5€ i permet l´accés al carrer del Balç, provar una tapa, degustar una consumició i emportar-se la copa com a record.

Damià Olivella presentarà un repertori inspirat en la música negra i en els clàssics del blues, el soul i el funk que més l'han influenciat. Des de Stevie Wonder i Sam Cooke fins a Robert Johnson, Eric Clapton i Otis Redding. El músic transportarà els assistents als millors temps de la música, amb una veu plena de sentiment i una guitarra poderosa que omplirà la nit de bona música i sensacions.

L´entrada costa 5€ i permet l´accés al carrer del Balç, provar una tapa, degustar una consumició i emportar-se la copa com a record. A partir d´aquí es podrà consumir i degustar tantes tapes com es vulgui comprant els diferents paquets: 3 tapes a 5€, 8 tapes a 10€ i 12 tapes a 12€. També hi haurà l´opció de comprar les tapes individualment al preu de 2€.

Els restaurants que hi participen i les seves propostes són:

Bohemia - Bombó de foie amb ceba dolça i xocolata de pètals i deconstrucció de pebrot del piquillo amb taronja, encenalls d'oliva negre i oli d'orenga

Gusto Italiano - Entrepà caprici i còctel de gambes

Veigé - Tortita de guacamole i amanida d e blat

La Masia - Ous farcits mar i muntanya i club sandwich amb patates chip

Txus el Pou de la Gallina - Hamburguesa especial del Pou i caneló de mongetes tendres amb roquefort

Cupcake Cafè - Lemon pie i mini pizza especial