L'Escola de Formació Contínua de la FUB posa en marxa el curs 2014-2015 amb els primers màsters i postgraus acreditats per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

L'oferta passarà dels tres màsters i els nou postgraus que es van oferir el curs passat (de postgraus només se'n van impartir set) a sis màsters i nou postgraus dels àmbits de les ciències de la salut, l'empresa i l'educació. Del total de títols que s'ofereixen, tres màsters i dos postgraus duran l'acreditació de la UVic-UCC. La resta són títols propis o acreditats per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L'aposta per incrementar l'oferta de formació contínua de la Fundació Universitària del Bages es concreta en un nou MBA (Master in Business Administration) que s'impartirà a Manresa i a Vic, concebut expressament per a directius d'empreses del territori. En l'àmbit de les Ciències de la Salut, la FUB estrena un Màster en motricitat orofacial, el primer que s'impartirà de logopèdia, que s'organitza conjuntament amb la institució formativa portuguesa Ensino Profissional Avançado e Pós-graduado. La tercera novetat pel que fa a l'oferta de màsters és el Màster en reeducació del sòl pèlvic, que s'adreça a fisioterapeutes i metges.

Altres novetats de formació continuada acreditada per la UVic-UCC són dos postgraus de l'àmbit de l'educació: un dedicat a l'educació fora de l'aula i l'altre al tractament de l'expressió i la diversitat a l'escola.

L'oferta de màsters es completa amb dos títols que duen l'acreditació de la UAB. En l'àmbit de la Infermeria s'ofereixen el Màster en Anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor i el Màster en Emergències Extrahospitalàries. Tots dos són màsters amb una llarga trajectòria i de reconegut prestigi que prèviament s'havien ofert com a postgrau i que tenen una demanda consolidada. El darrer dels màsters que s'ofereix és del de Teràpia Manual, adreçat a fisioterapeutes, que arriba a la tercera edició.