El portaveu de l'equip de govern de CiU a l'Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, ha respost les crítiques rebudes d'ERC per la indefinició sobre el futur de l'edifici de l'Anònima (vegeu diari de dissabte) demanant més "seriositat".

Llobet creu que no s'entén que Esquerra critiqui que s'encarregui un pla d'usos a professionals de fora de l'Ajuntament "sense posar sobre la taula tots els estudis que fins al 2011 s'encarregaven a fora i aclarir si era bona pràctica quan governaven i no quan són oposició". Posa com a exemple encàrrecs externs per a la Florinda, el casal de les Escodines i la fàbrica dels Panyos.

Pel que fa als 70.000 euros que costaria l'estudi, Llobet es mostra perplex que siguin criticats per ERC ara, quan es tracta d'una previsió que es fa des de l'inici de mandat, quan es van posar sobre la taula els recursos del programa Xarxa de la Diputació. "D'aquest tema se'n parla des del 2012 i les previsions van passar per ple. Encara més: la partida formava part del pressupost del 2013 i no recordem esmenes d'ERC posant-la en dubte i, en el pressupost 2014, no només no va ser esmenat sinó que ERC es va abstenir validant-lo, fruit de pactar unes esmenes entre les quals no hi havia aquest tema per enlloc".