Iker Caballero Delgado és el primer nadó que ha nascut a la nova sala de parts de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Va ser a les 5.41 de la matinada d'ahir, dimecres. En canvi, dimarts, el primer dia que es posaven en marxa les noves instal·lacions, no es va haver d'atendre cap part, fet que no és gens habitual, segons la cap de la unitat, Neus Garriga.

Iker és el tercer fill de Joan Caballero i Susana Delgado, de Sant Fruitós. Els seus germans són Mi-chael i Ahinoa. La mare va entrar a l'hospital cap a 2/4 de 8 del vespre de dimarts, i el nen va néixer a les 5.41 de part natural, de manera que la família Caballero-Delgado no només va estrenar el nou bloc d'obstetrícia, sinó també la nova sala pensada expressament per als parts naturals. Susana Delgado explicava ahir a Regió7 que estaven sols a tota la planta i que "semblava un hospital nou".

Ahir a 3/4 d'1 del migdia van atendre un nou part, i a darrera hora de la tarda hi havia una altra dona a punt de donar a llum i dues induccions al part.