La nova normativa que limita l'espai per on es pot circular en bicicleta pel parc de l'Agulla no ha estat ben rebuda per tothom. Un sondeig realitzat per aquest diari entre els usuaris habituals del llac posa de manifest que hi ha discrepàncies sobre si és o no una mesura necessària.

La nova regulació limita a la llera del llac més propera a la zona dels gronxadors el tram per on es pot circular en bicicleta, amb una excepció: els infants menors de menys de set anys, que poden anar per qualsevol indret sempre que vagin acompanyats d'un adult. Les opinions sobre la regulació varien en funció del perfil dels usuaris. Pares i avis pràcticament són unànimes en qualificar de "correcta" la nova norma. En canvi, els que no tenen fills, acostumen a coincidir que és un "error".

Oriol Gasulla, que dijous passat era amb una colla d'amics al parc manresà, opinava que la prohibició "és una vergonya". Segons ell, "és incoherent que es treguin places d'aparcament a la ciutat per fer un carril bici i a continuació es prohibeixin les bicicletes a l'Agulla". Coincidia amb ell Olga Gil, tot afegint que "ni que les bicicletes passin per aquí a gran velocitat".