La festa de Sant Ignasi de l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants aplegarà demà la xifra rècord de 75 parades.

Hi haurà 34 parades al carrer Sobrerroca, entre les que vénen de fora i les dels botiguers de la mateixa via; 13 brocanters i 12 veles a la plaça Major i 15 parades més al carrer Sant Miquel.

El fet que mai fins ara s'hagués aconseguit aplegar tants paradistes es deu a un triple motiu, segons els organitzadors, al seguiment que s'ha fet dels paradistes perquè hi assisteixin, a la crisi que facilita que aprofitin tantes oportunitats com tinguin de muntar-les i a l'ampliació de l'àmbit de l'associació, que des de fa un parell d'anys inclou el carrer Sant Miquel.

En aquesta edició es recupera el sopar a la fresca, que es preveu que hi participin 120 persones, i es recupera el format d'espectacle infantil seguit de xocolatada.

Demà es repartiran pels espais de la celebració 60 quilos de romaní. La festa començarà a 3/4 de 9 del matí amb una botifarrada i l'obertura del setè Mercat de Sant Ignasi. A les 11 se celebrarà la tradicional missa a la capella del Pou de la Gallina; a les 12 es farà una visita guiada a càrrec de Francesc Comas per comerços amb història, a la 1 del migdia es podrà redescobrir la capella de Sant Ignasi Malalt i seguidament hi haurà vermut solidari. A la tarda, hi haurà espectacles i jocs infantils, ball, actuacions de Xavi Fontanet i sopar a la fresca.