L'Ajuntament de Manresa contractarà després de l´estiu 25 persones aturades que s´inclouen dins la convocatòria del "Programa mixt treball-f ormació" del Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat. Tots els beneficiaris dels contractes seran persones en situació d´atur, preferentment de 30 anys o més, que hagin exhaurit les prestacions.

Aquesta convocatòria és similar als plans d'ocupació normals i la majoria dels perfils de les persones contractades anirà destinat a tasques de reforç en les diferents àrees de l´Ajuntament de Manresa (Promoció Econòmica, Contractació, Territori, Ensenyament, Cultura, Esports, Sanitat, Serveis Socials, Joventut i Serveis Jurídics).

Des de l'oficina del SOC del Bages es derivaran candidats a l'Ajuntament que compleixin el perfil professional i els requisits de la convocatòria. Per tant, les persones interessades en optar a aquestes places han d'assegurar-se estar inscrites al SOC com a "demandant d'ocupació no ocupat". Es preveuen uns sous de 850 euros mensuals.

Les jornades seran a temps complet si bé han de realitzar una acció formativa dins de la jornada laboral pel que és previsible que acabin sent quatre dies de feina i un dia de formació. La durada dels contractes serà de 6 mesos i finalitzaran la darrera setmana d'abril de 2015.

Aquesta setmana s´hi han incorporat 20 persones

En el marc del Programa de Treball i Formació, aquesta setmana s'hi ha han incorporat amb contracte laboral 20 persones que són perceptores de la Renda Mínima d´Inserció (RMI), que tindran un contracte a jornada completa durant 6 mesos, i que faran tasques de suport a la brigada municipal i a les instal·lacions esportives. Els participants rebran, a més a més, formació en competències transversals, sobretot de millora d e capacitats comunicatives.