L'Associació Misteriosa Llum ha renovat les persones que hi ha al capdavant de la junta. Les noves són: Antoni Fornells, que n'és el nou president com a relleu de Maria Antònia Gorgas; Roser Parcerisas, secretària; Jaume Torras Rodergas, tresorer; i Delfina Corzán, vocal. L'associació es va constituir el 23 de maig del 1995 per organitzar activitats en motiu de la celebració anual de la Festa de la Misteriosa Llum de Manresa i, alhora, per mantenir-la viva. És una entitat civil i sense ànim de lucre.

La residència Mutuam Manresa, al carrer Era de l'Huguet 6-8, organitza entre els dies 15 i el 19 de setembre la Setmana de l'Alzheimer, que inclourà exposicions, tallers, actuacions i jocs, entre d'altres. Es clourà el divendres 19 de setembre amb la tradicional sortida al parc de Sant Ignasi amb coca i xocolata a 2/4 d'11 del matí, i, a les 5 de la tarda, amb un berenar de cloenda per a tothom al menjador de la segona planta de les instal·lacions del centre.

Avui, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre, l'autocar del banc de sang estarà instal·lat a la plaça de Crist Rei, on tornarà els dies 12, 18 i 26 d'agost.