La comunitat de propietaris de l'emblemàtic edifici manresà de can Jorba ha fet instal·lar xarxes protectores a l'entorn de la part superior de la façana i tanques protectores a la vorera mentre no es realitzin les obres que garanteixin que no hi haurà cap nou despreniment com l'ocorregut al començament de juliol.

El dissabte 5 de juliol, una part de l'ala d'una de les àligues escultòriques que custodien el rellotge que hi ha a la façana de l'ediÞci de can Jorba de Manresa es va desprendre i va caure en plena via pública. Afortunadament, només va ser un ensurt i no va causar ferits.

L'accident ha tingut lloc 13 anys després que culminés la rehabilitació que va retornar l'esplendor a l'edifici. A banda dels quatre fragments despresos de la part inferior de l'ala d'una de les àligues es van poder apreciar esquerdes visibles a les peces que serveixen de base a les Þgures. Davant d'aquesta situació, la comunitat de propietaris del carrer Nou números 28-34 va demanar llicència per instal·lar una xarxa de protecció i l'Ajuntament de Manresa ha donat el permís per fer-ho.