Pedro I. P., de 70 anys i veí de Cardona, va quedar ferit greu en patir ahir, poc minuts abans de la 1 del migdia, una topada amb el seu vehicle contra un altre que circulava en sentit contrari a l'altura del km 42,4 km de la carretera C-55, al terme de Callús. Manuel B. N., veí de Solsona, de 38 anys, hi va resultar ferit lleu.

El cardoní, que va patir pitjor sort en l'accident, va ser traslladat a l'hospital de la Mútua de Terrassa, mentre que el solsoní va ser atès a a Manresa, segons va explicar el Sistema d'Emergències Mèdiques. A causa de l'accident, la circulació a la via va quedar alterada fins al punt de provocar llargues cues en tots dos sentits. La via va quedar lliure a les 2 de la tarda.

Dos morts al Baix Camp

Dues persones van perdre la vida i tres més van resultar ferides, una de les quals en estat crític, en un accident que va tenir lloc ahir a l'autopista AP-7 al municipi de Vinyols i els Arcs (Baix Camp). El sinistre es va produir quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda al quilòmetre 263 en sentit Barcelona, quan el vehicle va sortir de la via i va xocar contra un arbre, per causes que es desconeixen. Fins al lloc s'hi van desplaçar tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va traslladar el ferit de més gravetat a l'Hospital Joan XXII de Tarragona. Els dos ferits lleus són dos homes de nacionalitat francesa. En l'accident també hi van treballar set patrulles dels Mossos i tres dotacions dels Bombers.

D'altra banda, un motorista va resultar ferit crític també ahir dissabte al migdia a la carretera GV-5301, a l'altura de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental). L'accident va passar a tres quarts de tres de la tarda, al quilòmetre sis, en sentit Montseny. L'home va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ser ingressat. A causa del sinistre, la via va estar tallada durant una hora per efectius dels Mossos d'Esquadra. En aquest punt es van fer desviaments senyalitzats.