Amb motiu de la 34a edició de la Fira de Millars, a la Catalunya Nord, els Tirallongues de Manresa (ja fa 15 anys que hi participen), van fer la millor actuació d'aquesta temporada, amb els tres castells de set van portar a la plaça. Juntament amb els manresans, van actuar la Jove de Sitges i els amfitrions, els Castellers del Riberal.

En una plaça Major plena a vessar, les tres colles van enlairar pilars de quatre simultanis. En primera ronda, els Tirallongues van apostar pel seu castell insígnia: el tres de set. Aquest castell va pujar tranquil i bé de mides, fet que va fer que es pogués carregar sense problemes. La descarregada no va tenir cap més història.

En segona ronda, van provar amb el quatre de set, un castell ple de novetats en el pis de terços i quarts, fet que va fer que la construcció fos més moguda de l'habitual però en cap cas va perillar i aquest es va descarregar sense problemes. En tercera ronda, els de la camisa ratllada van treure de la màniga el castell de la jornada: el tres de set amb agulla.

Aquesta construcció, que encara no havien descarregat aquesta temporada, va pujar molt bé de mides i es va coronar sense problemes. En la descarregada van sorgir problemes en els pisos inferiors i en el moment d'alliberar el pilar gairebé aquest cau, però amb tècnica i força la colla manresana va poder descarregar aquest castell de set i mig. Per acabar van descarregar dos pilars de cinc simultanis.