De les quatre persones que van entrar ahir just al migdia a la benzinera de Repsol de la carretera de Vic, mentre Regió7 hi va fer guàrdia, tres ho van fer per comprar algun producte a la botiga, i tan sols una per posar benzina. És una situació habitual els festius, segons els treballadors. Aquests dies del mig de l'agost la feina ha baixat.

Teniu activitat en un cap de setmana del mig de l'agost?

Va a hores. Hi ha hores que sí que veus moviment o que t'arriben vuit persones de cop, que sembla que surtin totes al mateix temps. Però la major part de d'estona està tot parat. Divendres va ser avorrit, i avui fins a les 9 del matí gairebé no s'ha fet res.

La gent ve més a posar benzina o a comprar a la botiga en dies com aquests?

La majoria de gent que ve un diumenge és per comprar coses a la botiga. Sobretot pa. Però això ja no és una cosa de l'agost, sinó que passa tot l'any.

S'avorreix, doncs?

No, perquè aquí sempre hi ha coses per fer. Si no neteges una cosa, has de reposar els productes de la botiga o bé escombrar a fora. En una benzinera sempre hi ha feina i normalment no estàs mai parat.

Es nota que la gent omple el dipòsit abans de fer un viatge?

Aquí no ho noto. Entre setmana sí que s'omple més el dipòsit. Però el cap de setmana no. Fins i tot hi ha hagut gent que ha posat 2 euros de benzina. Quan plou també hi ha més feina perquè la gent treu el cotxe i potser veuen que està en reserva. Però un dia amb sol i bon temps, hi ha poqueta cosa.