Una excavadora va començar ahir a aixecar el paviment i treure les llambordes del carril d'accés a l'estació d'autobusos de Manresa. Les obres es fan per arranjar un tram del ferm, i afectaran el recorregut de les línies L2 La Parada i L8 Perimetral del transport públic urbà, que no pararan a l'estació d'autobusos sinó que ho faran al carrer Sant Antoni Maria Claret. La previsió és que les obres durin una setmana.

Aquests treballs es concentren just a l'accés que tenen els busos urbans i interurbans i altres serveis com els taxis per entrar a l'estació d'autobusos venint de la carretera de Santpedor. L'entrada a l'aparcament que hi ha a la zona no es veu afectada per les obres.

El ferm que es repara estava enfonsat a causa de l'intens volum de trànsit que suporta de vehicles pesants com els autobusos. Ahir l'excavadora en qüestió va aixecar el paviment i també va treure les llambordes. Un cop hagi enllestit aquesta feina arribarà l'hora de posar-hi formigó. No hi haurà llambordes com fins ara.

Mentre durin les obres l'entrada de vehicles a l'estació d'autobusos es farà pel carrer Maternitat d'Elna, que és l'accés que utilitzen bona part dels vehicles de servei públic. Per altra banda la sortida per la carretera de Santpedor es manté oberta com sempre, tant per als busos com per als vehicles particulars que utilitzen l'aparcament de l'equipament.