L'Ajuntament de Manresa ha ajornat les inversions de millora de la urbanització del carrer d'Arbonés i del xamfrà del carrer d'Alfons XII per poder mantenir la intervenció prevista al pati del Xalet de Casa Caritat.

La maniobra ha estat necessària després que l'equip de govern hagi tingut coneixement que els diners de la Generalitat amb els que comptava per fer l'obra de millora al pati de la construcció coneguda com el Xalet de Casa Caritat no arribaran.

La Generalitat ha decidit que enguany i l'any que ve destinarà recursos del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) que havien de ser per a obres d'intervenció urbana a pagar part del que deu als ajuntaments per les llars d'infants municipals.

L'obra a Casa Caritat s'havia de finançar amb 12.000 euros de recursos ordinaris de l'Ajuntament i 43.000 euros més que havia de posar la Generalitat. Com que aquests 43.000 no arribaran l'equip de govern manresà ha decidit cobrir-los no executant una millora de la urbanització del carrer Arbonés ni la del xamfrà del carrer d'Alfons XII, que anaven conjuntament.