En dos anys, l'espai museïtzat del carrer del Balç ha viscut un increment considerable dels visitants durant la primera quinzena del mes d'agost. De 70 visites l'any 2012 ha passat a 213 enguany, de manera que les ha triplicat. L'any passat en va rebre 121.

Entre els visitants que hi han anat els mesos de juny, juliol i la primera quinzena d'agost, destaca l'increment dels turistes estrangers, amb un 5% -principalment arribats de països d'Europa i, en concret, de França- i dels espanyols, amb un 4%. Els primers passen d'un 10 a un 15% respecte els dos anys anteriors, i els segons, d'un 13 a un 17%. El turisme català continua sent el majoritari, amb un 68% del total de les visites.

Mentre que els visitants corresponents a la primera quinzena d'agost s'han triplicat en dos anys, els que han passat pel centre d'interpretació entre aquesta primera quinzena i els mesos de juny i de juliol s'han duplicat. De 822 visites el 2012 s'ha passat a 1.284 l'any passat i a 1.627 enguany. Hi ha ajudat l'organització d'activitats que hi han portat gent, com les edicions del Festapes del juny i el juliol, i l'estrena del festival de teatre A pell, que hi ha programat set obres de petit format durant el juliol.