L'Associació de Veïns de la Balconada ha decidit elaborar un estudi per millorar i ordenar l'aparcament al barri i posar fi al desgavell que hi ha ara. Estacionar a l'entorn de l'hospital és difícil, tant per als veïns com per als usuaris del centre assistencial. A més a més la posada en marxa de l'ampliació de Sant Joan de Déu incrementarà d'una forma notable la circulació a la zona. Es calcula que hi haurà 2.500 vehicles en trànsit cada dia.

Els veïns consideren que el barri està desendreçat, i que les obres per arreglar la mobilitat i la seguretat viària que començaran avui a l'entorn de l'hospital "queden a mitges", segons el president de l'associació, José Torrejón. Afirma que no entren a fons a la Balconada i se centren "de l'hospital en avall", cap a les Escodines (vegeu Regió7 del 8 d'agost).

L'estudi, a l'Ajuntament

Un cop l'estudi estigui fet es lliurarà a l'Ajuntament, que ha descartat la idea d'implantar zones blaves d'aparcament limitat i àrees verdes per als veïns amb tarifes toves per l'oposició dels veïns.