5.910.335,69 euros. És el premi del Gordo de la Primitiva que s'ha endut l'única persona que ha fet el ple (5+1 encerts) en el sorteig de diumenge. La butlleta amb les seves tres apostes, per les quals va pagar 4,50 euros, la va anar a validar a l'estanc del carrer de Vilanova número 27 de Manresa.

L'afortunat va fer les apostes marcant la butlleta manualment. No va passar per la màquina; en aquest cas és més habitual que els clients vagin a l'estanc a comprovar el resultat però si és manual solen fer la mateixa aposta cada setmana i, per tant, de seguida saben si han tingut sort o no, explicava ahir Montserrat Nadal, responsable del negoci que va obrir la seva mare, Dominica López, fa 55 anys. Aquest és el premi més important que han donat mai en aquest establiment, que el 2004 va vendre participacions del tercer premi de la Loteria de Nadal de l'Agrupació Cultural del Bages.

A 2/4 de 10 del matí, poc després d'obrir, Nadal va rebre la visita d'un funcionari del Patronat d'Apostes que la va informar del premi i li va deixar cartells per penjar a la botiga i poder presumir que allà havien donat ni més ni menys que prop de 6 milions d'euros, i una carta certificant-ho.