Les obres en un dels accessos a l'interior de l'estació d'autobusos de Manresa van amb retard. Van començar dilluns passat i havien de durar una setmana, segons les primeres previsions, però ahir a la tarda encara no s'havia obert. La zona afectada pels treballs encara estava envoltada de tanques.

Dilluns van aixecar el paviment de l'accés a l'estació venint de la carretera de Santpedor. Es tracta d'un tram que s'enfonsava a causa del pas constant de vehicles pesants com els autobusos.

D'aquesta forma durant tots aquests dies els busos o els serveis com el taxi que volien entrar a l'equipament ho havien de fer per l'altre carrer des d'on s'hi pot accedir, el Maternitat d'Elna. L'aparcament de l'estació no s'ha vist afectat pels treballs.

A causa de les obres també hi ha hagut canvis en els busos urbans. La línia L2 de la Parada i la L8 Perimetral-Estacions ha hagut de variar el seu recorregut. Normalment entraven i feien parada a l'estació. Mentre no obrin l'accés ho deixaran de fer. La L8 pararà provisionalment al carrer de Sant Antoni Maria Claret.