El castell de focs de la Festa Major de Manresa va ser fidel a la cita i malgrat els núvols que durant la tarda s'anaven aproximant cap al parc de l'Agulla ni els llampecs llunyans van posar en perill l'espectacle. De nou, l'espectacle pirotècnic va portar una multitud al parc de l'Agulla i després just a les 10 del vespre, després dels tres petards de rigor, el xou va començar. La visibilitat era perfecta i cap núvol va entorpir la vista de l'espectacle des del mateix amfiteatre del voltant del llac.

Les palmeres van omplir el cel de colors, tons verds, taronges i groguencs s'alternaven amb altres focs de colors situats més a prop de terra. Un dels moments més àlgids de la nit i que més "oooooh!" va despertar va ser una ràfega de cors vermells que va tenyir el cel de vermell. Música i petards es van anar succeint fins que amb Boig per tu de Sau el foc formava les lletres "Festa Major 2014". Aquest cop, però a diferència d'anys anteriors, no era el comiat del castell de focs. I a mesura que les lletres es fonien, el cel s'omplia amb els colors de la pólvora que esclatava. I quan la pirotècnia va formar una cúpula de nou, el públic va exclamar de nou. I després de 20 minuts de pirotècnia, música i palmeres, tres petards ben sonors posaven el punt i final al muntatge pirotènic.

Ple una hora i mitja abans

Els núvols no van espantar el públic, que, al llarg de la tarda d'ahir, va anar arribant de forma esglaonada al parc de l'Agulla, amb motiu del castell de focs de la festa major d'enguany fins a omplir, un any més el recinte.

Encara que els primers coets no van esclatar fins a les deu de la nit, els més petits van poder gaudir d'activitats des de primera hora de la tarda, amb les atraccions instal·lades a tocar d'un dels accessos al parc.

Els fidels a la cita que també van optar per arribar ben aviat al recinte van ser molts dels adults, alguns dels quals sense nens petits, que van assistir a l'acte. Sabent que la clau per aconseguir un bon lloc és arribar ben d'hora, un bon nombre de persones omplia ja, a quarts de nou, l'amfiteatre del parc de l'Agulla, quan faltava més d'una hora perquè l'espectacle comencés i dificultant la circulació per dins l'espai a aquells que tot just acabaven d'arribar. Com més s'acostava l'hora de començar, més difícil es feia trobar clapes buides per situar-se un bon lloc per seure i gaudir de l'espectacle.