La Marxa per l'Anella Verda de Manresa, posposada el 5 d'octubre per la pluja, es va acabar celebrant ahir el matí amb més participants dels que eren previstos per a la primera convocatòria. En total, unes 600 persones hi van prendre part a peu i en bicicleta.

Un any més, les caminades curta i llarga van ser les que van aplegar més participants, amb prop de 350, seguida de la pedalada familiar -110- i la modalitat BTT -100. Es va resoldre sense incidències destacables i amb cap lesionat greu. Els assistents van valorar molt positivament la nova senyalització i els canvis de recorreguts en modalitats com la pedalada familiar que va permetre visitar la torre Lluvià.

A la plaça de Sant Domènec, punt de sortida i d'arribada, els assistents van poder gaudir de la bicimostra, on es van poder veure les darreres novetats del sector. També entitats com Meandre, el Centre Excursionista Montserrat i l'Esport Ciclista Manresà van aprofitar per presentar els seus darrers projectes.

L'esdeveniment formava part de les activitats organitzades pe l'Ajuntament de Manresa per celebrar Setmana de la Mobilitat.