L'Ajuntament destina 100.000 euros provinents d'una subvenció de la Diputació de Barcelona a exe-cutar petites actuacions per millorar la seguretat en la mobilitat en una vintena d'espais de la ciutat. Es faran durant els propers dos mesos i tenen per objectiu resoldre deficiències a la calçada, a les voreres i en dos parcs infantils.

Aquest paquet d'actuacions es divideix en tres fases. La primera, està adreçada a la millora de la seguretat de la mobilitat rodada, amb treballs de pavimentació en petits trams de calçada en mal estat; la segona, a la millora en la mobilitat dels vianants, amb actuacions en punts de vorera malmesos, la substitució de llambordes, i la millora d'escales i baranes en mal estat. La tercera fase seran actuacions per millorar la seguretat en dos parcs infantils.

Els treballs de pavimentació a la calçada es faran a l'avinguda de Tudela, als carrers de Solsona i de Santiago Rusiñol, a l'accés a Tres Creus, a la plaça del Mil·lenari, a l'accés a Bellavista-Sol i Aire, al carrer de Cinto Verdaguer, a la plaça de la Bonavista, al carrer de Gaudí, al carrer Nou de Santa Clara i al carrer de Pau Casals-Lluís Millet. L'actuació inclou treballs de senyalització horitzontal en el cas que aquesta hagi estat afectada per la repavimentació. Pel que fa als treballs corresponents a la segona fase, tindran lloc a l'accés a la plaça del 8 de març, als carrers de Ferrer Vidal, de Casanova i de l'Arquitecte Oms, al passeig de Sant Jordi, al carrer de Josep Guitart, al pont de la Reforma, a l'accés al barri dels Comtals fins a la benzinera i a la plaça de Catalunya.