En un comunicat del govern municipal de l'Ajuntament de Manresa en relació a l'accident mortal d'avui a la C-55, els membres del consistori han volgut mostrar el seu condol i han lamentat profundament l'accident mortal d'aquest matí a la C-55. Així mateix han volgut manifestar la recuperació favorable de la dona ferida en el mateix accident.

En un segon punt, han volgut recordar que l'equip de govern municipal, juntament amb entitats, associacions i altres forces polítiques de la ciutat, ha reclamat insistentment la millora de les condicions de seguretat d'aquesta via, i que la Generalitat ja ha realitzat diverses actuacions responent a aquestes demandes.

I per últim, els membres del consistori esperen que les obres eixamplament de la C-55 de la ronda de Manresa iniciades el 16 d'octubre passat, dins d'aquests conjunt d'actuacions -i que preveuen millores en el tram on s'ha produït aquest lamentable sinistre- contribueixin a reduir o fins i tot eliminar la sinistralitat, i a evitar que en el futur haguem de lamentar noves víctimes mortals.