Just quan acabaven d'iniciar-se els treballs previs del reivindicat desdoblament, el tram de la variant de la C-55 entre Bufalvent i el Guix va tornar a ser ahir mortal. Un veí de Santpedor de 86 anys, Pere Vilaseca Pujol, va perdre la vida en un xoc frontal entre dos cotxes entre l'accés de Viladordis i el nus del Guix. La darrera víctima mortal en aquest tram sense mitjana s'havia produït ara fa més de quatre anys, el març del 2010.

L'accident va tenir lloc a 1/4 de 8 del matí a l'altura de l'Escola d'Idiomes, en un punt que, si bé ja és de dos carrils per sentit a causa dels diferents enllaços que connecta, no estan separats per cap mitjana intermèdia. Per causes que investiguen els Mossos, dos cotxes van col·lidir frontalment, quan un d'ells va envair el sentit contrari.

Com a conseqüència, el santpedorenc, que conduïa un dels vehicles, va resultar mort. La conductora de l'altre cotxe, Isabel A. V., de 57 anys i veïna d'Artés, va resultar ferida greu en una cama, segons fonts dels Bombers, que van rescatar-la de l'interior del vehicle. La dona va ser evacuada pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu.