Són pocs però ben avinguts i han decidit sumar forces i esforços sota el nom de Timbal del Bruc. Es tracta de Fruits Secs Rius, Grup Elde, MengemBages, Pastateca i Ibèrics Bruc. Cinc comerços d'alimentació del carrer del Bruc, el més veterà amb més de setanta anys i els més joves amb encara no dos mesos de vida, que aposten per la qualitat i la proximitat.

Àngel Rius, Jordi Manero, Carles Jódar, Ada Oliveras i Martí Torras, de cadascun dels negocis, van fer ahir a la tarda la presentació de la iniciativa al local d'Elde We Love Cooking, també al Bruc, amb la presència de la regidora de Comerç, Sílvia Gratacós, que va ressaltar "la singularitat" de la proposta; de la UBIC, i de Xavier Medalla, professor d'hostaleria de la Joviat i responsable de compres.

Rius va recórrer a la dita "si vols comprar bé no et moguis del carrer" i va destacar el pes que té el comerç per donar vida a un vial. Manero va ressaltar que "tenim uns valors que ens uneixen: la proximitat i l'estima pel producte". Oliveras hi va afegir l'aposta per cuidar al màxim el client, i Torras el valor d'alimentar-se els uns als altres, en el sentit que un comerç que funciona fa que funcionin els del costat i que n'obrin més. L'acte va incloure l'elaboració del Timbal del Bruc pel cuiner Stephane Poussardin, un plat creat per ell amb ingredients que es poden trobar en els cinc establiments.