L'Associació de Veïns de la Font dels Capellans ha aconseguit reunir els diners necessaris per posar en marxa una nova edició del projecte Font Solidària per ajudar famílies del barri i del seu entorn amb dificultats. La iniciativa complirà la seva cinquena edició.

En aquesta oportunitat l'entitat veïnal ha aconseguit 28.000 euros per repartir lots d'aliments i per fer-se càrrec d'una part de la factura de serveis d'aigua, llum i gas a qui tingui dificultats per pagar-los. Una de les novetats d'aquesta campanya és que els lots d'ajuda contindran productes frescos com ara fruita i peix congelat. "No estem parlant d'un luxe, sinó de la base alimentària", segons el president de l'associació de veïns, Josep Rueda, i la regidora de Serveis Socials, Mercè Rosich.

Aquest any Font Solidària ha donat suport a més de 500 famílies, i "ara podem dir que el projecte tornarà a ser realitat el 2015 perquè hem trobat els recursos necessaris", explica Rueda. Els diners han sortit del departament de Benestar i Família de la generalitat, amb 20.000 euros; Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa, que hi aporta 4.500 euros; i la mateixa associació de veïns, amb 3.500 euros procedents de recursos propis.