El complex de l'Ateneu de les Bases disposa des d'ara d'un espai destinat a atendre exclusivament activitats adreçades a les persones grans, com ara reunions, exposicions o tallers.

Són 200 metres quadrats de superfície situats al segon pis de l'Ateneu. Fins ara era la seu del Consell Municipal de la Gent Gran.

S'ha equipat per poder-hi fer activitats de tota mena, com per exemple reunions, exposicions, jornades de formació i tallers. Disposa d'una sala d'activitats, despatxos, sales de reunions, espais per a usos compartits i banys adaptats.

El nou espai és obert a totes les entitats que vulguin fer-hi alguna activitat destinada a persones grans. Així mateix la regidoria de Gent Gran també té la possibilitat de dur-hi a terme actes programats. Per poder-lo utilitzar cal contactar al telèfon 93 875 23 68, o bé enviar un correu a l'adreça gentgran@ajmanresa.cat.

Els horaris del nou espai són els mateixos que els del complex de l'Ateneu: de dilluns a divendres de les 6.30 a les 22.30; els dissabtes de les 7.30 a les 20.30; i els diumenges de 9 del matí a 2 del migdia.