UManresa organitza el 16 de maig a la FUB una matinal de recursos i tècniques adreçada als alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que hagin d'examinar-se de la selectivitat el juny vinent per accedir a la universitat. Té com a finalitat ajudar-los a estar ben preparats, tant en l'àmbit d'estudi com d'estat d'ànim i també físicament, per anar-hi en les millors condicions.

La matinal inclourà una sessió de preparació personal per afrontar la pressió dels exàmens, un taller informatiu sobre l'alimentació més adequada en època d'exàmens, informació sobre les característiques de la prova i estratègies per treure el màxim rendiment dels propis coneixements i, finalment, un taller d'estiraments, respiració i de bones postures per a abans i durant l'examen.

Aquesta jornada és gratuïta i es durà a terme entre les 10 del matí i les 2 de la tarda. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a www.umanresa.cat/preparalasele. Aquesta no és la primera vegada que la institució universitària manresana porta a terme una acció de reforç d'aquest tipus.