Una quarantena de joves de 13 centres de secundària del Bages d'entre 16 i 19 anys participaran, demà, en les activitats previstes en el marc del premi Protagonistes del Demà 2015, que atorga des de l'any 1991 el Rotary Club de Manresa-Bages per tal de guardonar els nois i noies que demostren talent i valors en el seu dia a dia.

En aquesta cita es vol aprofundir en valors com el lideratge, l'emprenedoria, el treball en equip i la consciència social i solidària.

La jornada inclourà xerrades de motivació a càrrec de Lluís Colom, propietari de Garrotxa Serveis; Ferran Debant, president del Grup Taelus; i Marc Bernadich, economista i professor de la FUB.

A primera hora de la tarda, els estudiants faran una plantada d'arbres i, seguidament, escolliran, per votació, els líders de cada grup. Els finalistes hauran de fer una exposició oral per defensar el seu lideratge. En finalitzar l'exposició es duran a terme les votacions finals per proclamar el guanyador. El premi consisteix en un viatge i una estada en un Camp del Rotary en un país europeu. Hi col·labora la Fundació La Caixa.