El candidat del PSC a l'alcaldia de Manresa, Felip González, va ser ahir a primera hora del matí a l'estació de busos repartint fullets en què denunciava que l'ampliació del servei amb Barcelona que s'estrenava arribava "tard i a mig gas".

El polític socialista celebrava que hi hagués més autobusos semidirectes en hora punta per anar a Barcelona (a les 7.15, 7.30 i 8 del matí) i un altre de ruta convencional (6.30) i, també, més vehicles de retorn a Manresa (a les 18, 19 i 20 hores, que s'aturen dues vegades a Olesa). Però es demanava com era que la millora del servei arribava "gairebé d'amagatotis" sense haver-ne fet difusió prèvia, el que va provocar que els autobusos d'1/4 i 2/4 de 8 marxessin "buits o amb molt poques places ocupades".

De fet, la millora només s'anunciava a les parades i a les portes dels autobusos i, en aquest darrer cas, quan s'obrien desapareixia de la vista dels usuaris.

La resposta a la pregunta, des del seu punt de vista, tenia a veure amb el fet que "la Generalitat va prometre la inclusió de Manresa a la xarxa Exprés.cat el novembre del 2013 i, quan arriba, resulta que no compleix els estàndards de què molt abans que a Manresa ja gaudeixen a Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Igualada, Vilafranca, la Vall del Tenes, Corbera de Llobregat, Caldes de Montbui, Sentmenat, Mataró, Olot, Cervera, Torredembarra-el Vendrell, Valls i Alcanar".