Els centres comercials Carrefour de Manresa i Sant Fruitós acolliran demà i dissabte una nova edició de l'Operació Quilo, mitjançant la qual per cada quilogram de menjar que donin els ciutadans l'hipermercat n'aportarà un altre.

El menjar que s'aconsegueixi a Manresa serà per a la Fundació Rosa Oriol i el que s'acapti a Sant Fruitós anirà a parar a Càritas de Súria i de Sant Fruitós.

A les sortides dels centres comercials hi haurà voluntaris que recolliran les donacions dels ciutadans. Un cop comptabilitzades Carrefour igualarà la quantitat d'aliments aconseguida durant les dues jornades solidàries.

Jaume Torras, delegat al Bages del Banc dels Aliments de Barcelona, ha fet una crida a la participació en l'acapte que permet obtenir productes de primera necessitat per ajudar persones que ho estan passant malament per l'impacte de la crisi econòmica.

L'Operació Quilo mobilitzarà un gran nombre de voluntaris per fer possibles les donacions als dos centres comercials i, també, per gestionar el trasllat dels milers de quilos amb què Carrefour equipararà el volum de l'acapte.