Els dies 6 i 7 de juny se celebraran els Batecs Solidaris, que organitzen al parc de l'Agulla Ampans i la Fundació Rosa Oriol, amb la col·laboració de l'Obra Social la Caixa. L'objectiu d'aquesta segona edició és doblar, com a mínim, el miler de participants de l'any passat. Per aconseguir-ho, s'ha afegit a l'oferta esportiva que inclou la 6a edició de la Cursa del Mosquit, que s'avança respecte a les dates en què s'organitza tradicionalment.

Ahir al matí, a les instal·lacions del Club Tennis Manresa, es va fer la presentació dels Batecs Solidaris, que l'any passat van recaptar 7.500 euros, va informar Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya. Els diners es destinaran als programes de reinserció social de la Fundació Rosa Oriol i al que té Ampans per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris en l'àmbit de la salut.

En la recaptació s'hi inclouen els diners de les inscripcions, que es poden fer a batecssolidaris.cat o presencialment a Rios Running (només cursa) i al Club Tennis Manresa; i els deu euros que aportarà La Caixa per cada samarreta venuda, que es lliurarà a les persones que s'apuntin en les diferents competicions. Hi ha torneig de pàdel en les categories masculina, femenina i infantil i sessió de zumba, el dissabte 6 de juny, al Club Tennis Manresa; i el diumenge 7, la Cursa del Mosquit pel parc de l'Agulla i la Sèquia, amb la modalitat de 10 i de 5 quilòmetres; curses infantils i activitats per a nens, en aquest darrer cas al Tennis.