Avui comencen obres en diversos carrers de Manresa que obligaran a alterar el trànsit. També hi haurà prohibicions d'estacionament.

Avui comença la millora del paviment de la cruïlla dels carrers avinguda Tudela amb els carrers Santiago Rusiñol i Solsona. Aquests treballs es realitzaran en dues meitats per tal de mantenir el trànsit de vehicles per l'avinguda i es mantindrà el pas de vehicles del carrer Solsona i Santiago Rusiñol, sempre que l'estat de les obres ho permeti. És previst que comencin a les 9.15 hores. També es millora el paviment del pas de vianants del carrer Mossèn Cinto Verdaguer amb la carretera de Vic. Aquests treballs es realitzaran en dues meitats per tal de mantenir el trànsit de vehicles. Aquests dues obres duraran mig dia.

Avui també es fa la millora del paviment del carrer Nou de Santa Clara, tram entre carrer Purgatori i Sant Maurici. El trànsit de vehicles provinent del carrer Purgatori i el que circuli pel carrer Nou de Santa Clara es desviarà pel carrer Vell de Sant a Clara en direcció al carrer Sant Maurici i Nou de Santa Clara. És previst que aquests treballs durin 3 dies. Entre demà i dijous s'executaran més obres.