Transport Sanitari de Catalunya SL (TSC) ha resultat finalment la principal beneficiada en el concurs per gestionar el transport sanitari català, i repetirà la concessió de què ja disposava des del 2006 a la Catalunya Central. Segons ha pogut saber Regió7, TSC és l'últim esglaó d'un entramat empresarial que té el seu origen en societats d'inversió radicades a Luxemburg.

La matriu del grup és Investindustrial IV L.P., firma controlada per la família italiana Bonomi. Aquesta companyia controla el 100% del fons d'inversió luxemburguès International Emergency Services SARL, propietari de la totalitat de Suupsar Invest SL.

Aquesta última, ja amb seu a Barcelona, és propietària d'un conglomerat d'empreses vinculades al sector de la salut i el transport sanitari, tant a Catalunya com a les Canàries i al Regne Unit. Té la seva seu a l'avinguda Josep Tarradellas de la capital catalana, en el mateix domicili on hi ha la seva participada Catersalud Gestora SL, que, alhora, és propietària del 100% de TSC.